Hydrafacial

HYDRAFACIAL

Kompletan medicinski  tretman hidrodermoabrazije koji se prilagođava specifičnim potrebama svih vrsta kože.  Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno i mehanička i kemijska eksfolijacija, uklanja mrtve stanice kože, izlučuje nečistoće, detosificira a istovremeno hrani novu kožu serumima za čišćenje i hidrataciju  te na taj način vidno poboljšava izgled kože.  Tretman umiruje, osvježava, regenerira, hrani i pročišćuje te pomaže koži da funcionira na najbolji mogući način .

Hydrafacial pruža personaliziran tretman kroz boostere koji targetiraju problematiku kože i nastavke koji su prilagođeni tipu i stanju kože. Glavna uloga boostera je dodatno personalizirati Vaše HydraFacial iskustvo. Riječ je o bogatim aktivnim sastojcima koji zbog svojih molekula male molekularne građe imaju mogućnost prodrijeti u najdublje slojeve kože i donijeti im veće koncentracije aktivnih sastojaka. Zbog toga su idealni za ciljanje specifičnih problematika kože. Nudi odmah vidljive rezultate bez vremena potrebnog za oporavak. Ovo je tretman koji odgovara svim tipovima kože, bez obzira na dob, spol  i problematiku.

HYDRAFACIAL CLASICC – OSNOVNI TRETMAN

Ovaj tretman dubinski čisti , ekstrahira i hidratizira kožu uz pomoć seruma na bazi antioksidansa, peptida i hyaluronske kiseline. Pomladite kožu lica i uklonite znakove starenja. Vrijeme trajanja: 60 minuta.

HYDRAFACIAL DELUXE

Pomaže smanjiti pojavu finih linija i bora, uklanja tamne mrlje, poboljšava izgled kože, teksturu i elastičnost. Koža nakon tretmana je pročišćena, zaglađenija  s prekrasnim glow efektom. Vrijeme trajanja: 90 minuta.