Skeyndor certificirani tretmani lica

U ponudi kozmetičkog  studija La Verne nudimo najnovije profesionalne Skeyndor tretmane koji prate najnovija dostignuća i tehnologije u kozmetici.

GLOBAL LIFT – Cjeloviti lifting tretman koji se bazira na [ProGEN-in] tehnologiji, razvijenoj u SKEYNDOR laboratorijima.
Tretman je usmjeren na marker starenja progerin i njime se postiže efekt facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade ( podbratka).
Progerin je disfunkcionalna bjelačevina smještena u nuklearnoj membrani, čija se količina povećava propadanjem i starenjem stanica, uzrokovanih unutarnjim i vanjskim čimbenicima. Mjerenjem koncentracije ove bjelančevine određuje se biološka dob stanica. Što je koncentracija progerina veća, to je stanica starija. Smanjivanje razine staničnog progerina znači suprotan efekt od starenja i propadanja stanica, što dovodi do  pomlađivanja i obnavljanja  staničnog tkiva.

 

Skeyndor aquathermAQUATHERM SKEYNDOR – Komplet Aquatherm recovery 02 smiruje osjetljivu kožu sklonu kuperozi, pospješuje njezin prirodan oporavak jačajući je u borbi protiv vanjskih agresivnih utjecaja i spriječava prijevremeno starenje.

 

SKEYNDOR CORRECTIVE – Profesionalni tretman Skeyndor Corrective djeluje na kontrakcije mišića, povećava volumen i gustoću kože te poboljšava staničnu arhitekturu i komunikaciju. Namijenjen je svima koji žele odgoditi pojavu prvih mimičkih borica ili korigirati već postojeće duboke mimičke bore i opušteni tonus kože.

 

Skeyndor power c vitaminNOVI POWER C+ –  Power C+ profesionalni tretman za posvjetljivanje trenutno daje sjaj koži i poboljšava izgled. Idealno za borbu protiv slobodnih radikala. Energizira oštećenu i/ili dehidriranu kožu. Prosvjetljuje i unificira ten.

 

TIMELESS PRODIGY  – Ekskluzivan tretman iz primium linije Skeyndor tretmana, spoj znanosti i luksuza, inovativna formula koja predstavlja vrhunac dosadašnjeg istraživanja i razvoja u Skeyndoru . Aktivni sastojci: ekstrakt iz šampanjca, 5 faktora rasta, 50 milijuna matičnih stanica Damask ruže, prirodni kolagen, vitamini B3 , ekstrakt bijelog tartufa i kombucha čaj .

Tretman vidljivo poboljšava kvalitetu kože, ublažava znakove starenja kao što su fine linije i bore, opuštenu kožu i gubitak tonusa. Želite tretman koji će trenutno osvježiti Vašu kožu te čiji ćete efekt odmah vidjeti u ogledalu i u kojem ćete maksimalno uživati? Pravi izbor za Vas je Timeless Prodigy.

POWER OXYGEN – Tretman za opskrbu kože kisikom i stvaranje zaštitne barijere protiv vanjskog zagađenja. Kombinacija aktivnih sastojaka za jače djelovanje: oksigenirajući, protiv zagađenja, antioksidativni, detoksificirajući i prebiotički.

POWER RETINOL – TRETMAN INTENZIVNOG OPORAVKA – Potiče proces obnove i pomlađivanja kože koja je izgubila mladoliki izgled pod utjecajem UV zraka (bore, tamne pjege, ožiljci, otvorene pore i sl.). Sadrži Bakuchiol i HS ekstrakt soje – “retinoidne supstance” koje zajedno sa retinolom potiču proces obnove i pomlađivanja kože.

SKEYNDOR PROBIOME PEEL kemijski pilinzi 

Najnovija linija pilinga koji regenerira, njeguje i pročišćava kožu. 5 vrsta profesionalnih pilinga koji se proporučuju za:

  • intenzivnu hidrataciju osjetljive kože
  • instant glow efekt
  • ublažavanje hiperpigmentacija
  • pročišćavanje kože i sužavanje pora
  • anti age (protein bora I znakova fotostarenja)

Uz odabrani tretman darujemo gratis komplet za kućnu njegu koji je obavezan korak nakon profesionalnih pilinga. Djeluje na obnovu, hidrataciju i zaštitu kože nakon Probiome Peel tretmana. U paketu koji se koristi 7 dana nakon tretmana nalaze se: multivitaminska krema, multibiotički obnavljajući kompleks i DD age defence krema u boji.

DP-110 PLUS ULTRASONIC by SKEYNDOR

 Visoko sofisticirani aparat za ultrazvučni piling kože.
Tehnika se zasniva na kombinaciji mehaničkih i električnih vibracija, na frekvencijama od 25000 vibracija u sekundi, uz 6 zvučnika koji pojačavaju sonoforezu. Ultrazvučni efekt prodiranja dubinski čisti kožu dok ju istovremeno i masira. Izvrsni rezultati se postižu u čišćenju kože i smanjenju bora, mitesera i mrlja, čineći kožu trenutno sjajnijom, čišćom i elastičnijom. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa profesionalnim tretmanom.