Skeyndor certificirani tretmani lica

U ponudi kozmetičkog  studija La Verne nudimo najnovije profesionalne Skeyndor tretmane koji prate najnovija dostignuća i tehnologije u kozmetici.

GLOBAL LIFT – Cjeloviti lifting tretman koji se bazira na [ProGEN-in] tehnologiji, razvijenoj u SKEYNDOR laboratorijima.
Tretman je usmjeren na marker starenja progerin i njime se postiže efekt facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade ( podbratka).
Progerin je disfunkcionalna bjelačevina smještena u nuklearnoj membrani, čija se količina povećava propadanjem i starenjem stanica, uzrokovanih unutarnjim i vanjskim čimbenicima. Mjerenjem koncentracije ove bjelančevine određuje se biološka dob stanica. Što je koncentracija progerina veća, to je stanica starija. Smanjivanje razine staničnog progerina znači suprotan efekt od starenja i propadanja stanica, što dovodi do  pomlađivanja i obnavljanja  staničnog tkiva.

Skeyndor aquathermAQUATHERM SKEYNDOR – Komplet Aquatherm recovery 02 smiruje osjetljivu kožu sklonu kuperozi, pospješuje njezin prirodan oporavak jačajući je u borbi protiv vanjskih agresivnih utjecaja i spriječava prijevremeno starenje.

SKEYNDOR CORRECTIVE – Profesionalni tretman Skeyndor Corrective djeluje na kontrakcije mišića, povećava volumen i gustoću kože te poboljšava staničnu arhitekturu i komunikaciju. Namijenjen je svima koji žele odgoditi pojavu prvih mimičkih borica ili korigirati već postojeće duboke mimičke bore i opušteni tonus kože.

Skeyndor power c vitaminNOVI POWER C+ –  Power C+ profesionalni tretman za posvjetljivanje trenutno daje sjaj koži i poboljšava izgled. Idealno za borbu protiv slobodnih radikala. Energizira oštećenu i/ili dehidriranu kožu. Prosvjetljuje i unificira ten.

TIMELESS PRODIGY  –Linija TIMELESS PRODIGY, spoj znanost i luksuza, inovativna je formula koja predstavlja vrhunac dosadašnjeg istraživanja i razvoja u Skeyndoru.
Sadrži 25 aktvnih sastojaka visoke koncentracije, čije je djelovanje dokazano sa ukupno 130 kliničkih studija.

POWER OXYGEN – Tretman za opskrbu kože kisikom i stvaranje zaštitne barijere protiv vanjskog zagađenja. Kombinacija aktivnih sastojaka za jače djelovanje: oksigenirajući, protiv zagađenja, antioksidativni, detoksificirajući i prebiotički.

POWER RETINOL – TRETMAN INTENZIVNOG OPORAVKA – Potiče proces obnove i pomlađivanja kože koja je izgubila mladoliki izgled pod utjecajem UV zraka (bore, tamne pjege, ožiljci, otvorene pore i sl.). Sadrži Bakuchiol i HS ekstrakt soje – “retinoidne supstance” koje zajedno sa retinolom potiču proces obnove i pomlađivanja kože.

Skeyndor dermapeel

DERMAPEEL – Skeyndor Derma Peel je prvi inovantan kompletan višeslojni piling  koji kombinira pet različitih piling tehnika u samo jednom tretmanu: fizički sa dijamanatnim granulama, ultrazvučni, kemijski piling sa kiselinama, enzimatski i biološku inhibiciju. Kombinacijom ovih pet tehnika moguće je dobiti brze i trajne rezultate što Derma Peel čini doista jedinstvenim, te ga pozicionira u sami vrh kozmetičkog dostignuća. Svrha tretmana je djelovati na svih pet slojeva epidermisa te u potpunosti ukloniti odumrle stanice sa površine kože i ultrazvučnom metodom očistiti pore. Istovremeno se pospješuje stanična obnova i metabolizam kože, potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari i opskrba kože kisikom. Zahvaljujući intenzivnoj eksfolijaciji koža se brzo pročišćava i normalizira, stanjuje se grubi rožnati sloj, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regenerira i hidratizira.  Rezultat je čista i sjajna koža,  obnovljenog tonusa . Tretman je posebno namijenjen za masnu kožu s proširenim porama te ožiljcima od akni, prijevremeno ostarjelu kožu sa pigmentacijskim promjenama, finim prvim borama te općenito za osvježenje i pomlađivanje lica kod sivih i umornih koža.

DP-110 PLUS ULTRASONIC by SKEYNDOR –Visoko sofisticirani aparat za ultrazvučni piling kože.
Tehnika se zasniva na kombinaciji mehaničkih i električnih vibracija, na frekvencijama od 25000 vibracija u sekundi, uz 6 zvučnika koji pojačavaju sonoforezu. Ultrazvučni efekt prodiranja dubinski čisti kožu dok ju istovremeno i masira. Izvrsni rezultati se postižu u čišćenju kože i smanjenju bora, mitesera i mrlja, čineći kožu trenutno sjajnijom, čišćom i elastičnijom. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa profesionalnim tretmanom.