Anticelulitne masaže

Celulit je pojava nakupljanja tekućine i toksičnih otpadaka u vezivnom tkivu oko masnih stanica. Uglavnom se pojavljuje kod žena. Masne stanice podupiru vezivno tkivo koje se kod žena pruža okomito u smjeru kože te je rast masnih stanica moguć samo prema površini kože što stvara izgled narančine kore. Suzbiti celulit nije lako zbog toga što se toksini nalaze zajedno s kolagenim vlaknima, a to uzrokuje da masne stanice postaju još veće i deblje.

ANTICELULITNA MASAŽA NOGU – Masaža s visoko koncentriranim pripravkom koji ima učinak dubinskog zagrijavanja potkožnog masnog tkiva, pomaže u eliminaciji vode i štetnih toksina. Za osobe s proširenim venama i kapilarama koristimo pripravak s efektom hlađenja.

MASAŽA BAMBUSOVIM ŠTAPOVIMA – je remodelirajuća anticelulitna masaža pomoću bambusovih štapova koja balansira energiju, cirkulaciju, limfu, stimulira metabolizam, otpušta toksine i napetost te otklanja endemski celulit.

MADEROTERAPIJA  je masaža uz pomoć posebnih drvenih valjaka koja najčešće uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica. U prijevodu znači ‘terapija DRVETOM’, a nastala je u Kolumbiji. Osim što je odlična metoda redukcije celulita, izvrsni rezultati su se pokazali i kod problema teških, umornih i otečenih nogu. Metoda se ne preporučuje osobama s proširenim krvnim žilama.

VEZIVNO – TKIVNA MASAŽA – pokreti u ovoj masaži su čvršći te prodiru dublje u tkivo djelujući na vezivno tkivo, poboljšavajući cirkulaciju i tonus kože. Zbog snažnog refleksnog djelovanja, masaža djeluje ne samo na mišiće, već i na unutarnje organe. Estetski učinak je preoblikovanje kolagena u vezivnom tkivu. Smatra se jednom od najboljih tehnika za uklanjanje celulita.