Ekstenzije trepavica

Ugradnja ekstenzija trepavica je postupak u kojem se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ili više ekstenzija. Kao i kod parcijalnih trepavica, duljina ovisi o željama klijentice, a koriste se različite duljine trepavica kako bismo postigli što prirodniji efekt. Umjetne trepavice se nanose uz cijelu duljinu oka. Postupak je potpuno bezbolan, a trajanje tretmana je 60-90 min, ovisno o željenoj gustoći trepavica. Iako je postupak dulji u odnosu na parcijalne trepavice, rezultat je dugotrajniji. Ispadanjem Vaše prirodne trepavice ispast će i umjetna trepavica koja je na nju zaljepljena, što će ovisiti o prirodom vijeku trepavice. Ako su postavljene pravilno i kvalitetno, ekstenzije ne uništavaju prirodne trepavice. Održavanje, odnosno nadopunu ekstenzija, preporučljivo je raditi svaka tri tjedna do mjesec dana.

NJEGA NAKON POSTUPKA: 

Za čišćenje se koriste lagana bezuljna sredstva kojima nježno prelazimo preko područja trepavica. Bilo kakvi nagli pokreti i pregruba povlačenja kapaka mogli bi dovesti do ispadanja  pa se stoga preporuča korištenje štapića za uši umočenog u sredstvo za čišćenje. Ako ne koristite maskaru, onda će biti dovoljno nježno ispiranje vodom. A ako se ipak odlučite na nanošenje maskare, učinite to samo na vrhovima trepavica, najbolje sa vodootpornom maskarom. Svako jutro nakon umivanja trepavice treba lagano raščešljati četkicom za trepavice.

POSTUPAK SKIDANJA:

Za skidanje ekstenzija trepavica potrebno je doći u salon gdje koristimo posebno profesionalno otapalo ljepila za jednostavno uklanjanje trepavica. Postupak traje oko 20 minuta.

ekstenzije