Parcijalne trepavice

Parcijalne trepavice su postupak ugradnje umjetnih trepavica, pri kojem se koriste snopovi od 3 do 5 trepavica koji se lijepe na Vaše trepavice pomoću medicinskog ljepila na bazi smole, koja nije štetna za zdravlje očiju. Duljina trepavica ovisi o izboru klijenta, a koristi se nekoliko različitih duljina radi dobivanja prirodnom efekta. Trepavice se ugrađuju uglavnom na srednji i vanjski dio oka na Vaše prirodne trepavice stvarajući tako efekt dramatičnog pogleda i gustih i dugih trepavica. Ovaj postupak traje samo 20-30 minuta i potpuno je bezbolan, a rezultati traju oko tjedan dana.

NJEGA NAKON POSTUPKA: 

Za čišćenje se koriste lagana bezuljna sredstva kojima nježno prelazimo preko područja trepavica. Bilo kakvi nagli pokreti i pregruba povlačenja kapaka mogli bi dovesti do ispadanja pojedinog pramena  pa se stoga preporuča korištenje štapića za uši umočenog u sredstvo za čišćenje. Ako ne koristite maskaru, onda će biti dovoljno nježno ispiranje vodom. A ako se ipak odlučite na nanošenje maskare, učinite to samo na vrhovima trepavica, najbolje sa vodootpornom maskarom.

POSTUPAK SKIDANJA:

Postupak je vrlo jednostavan i možete ga izvesti potpuno sami. Sve što trebate je uljno sredstvo za skidanje make-upa ili bilo koje hranjivo ulje poput maslinovog ulja, koje ćete nanijeti na blazinice i prelaziti nježnim pokretima od korijena trepavica prema van. Postupak je gotov za nekoliko minuta.