O nama

“Kozmetički studio La Verne utemeljen je 2005. godine, a profesionalizam, pedantnost i izvrsnost oduvijek su glavne niti vodilje u našem poslovanju.

Studio La Verne ujedinjuje vrhunsku profesionalnu uslugu i renomirane kozmetičke linije posebno prilagođene svakom klijentu.” – vlasnica: Petra Juratovac

potpis

Tim studija La Verne  svakodnevno prati nova dostignuća na području preparativne i aparativne kozmetike te se neprekidno usavršava u zemlji i inozemstvu, o čemu svjedoče naše brojne diplome i certifikati.

Certificirani smo za rad sa sljedećim profesionalnim preparatima, tehnikama i tretmanima: Skeyndor i Jana nails.

Sudjelovali smo i osvajali nagrade na natjecanjima u Hrvatskoj, te predstavljali Hrvatsku na svjetskim natjecanjima u Las Vegasu, Munchenu i Londonu.

Gdje smo / Kontakt

Studio La Verne Petrinjska 83 (u dvorištu), Zagreb Rezervacija termina na broj: 098 99 31 932 Radno vrijeme: ponedjeljak – petak 09-20h subota 09-15h Nedjeljom i praznikom ne radimo.

Cjenik

Kozmetički studio La Verne u ponudi ima najučinkovitije certificirane kozmetičke tretmane za vaše lice i tijelo, prilagođene vašem tipu kože i potrebama. Naše stručno, profesionalno i educirano osoblje stoji vam na raspolaganju, a kod tretmana koristimo samo vrhunske preparate Skeyndor i Jana nails. Kao sredstvo plaćanja, osim gotovine primamo i kartice: Visa, Master i Maestro. […]

Galerija

Odškrinite vrata našeg salona i uronite u oazu mira, opuštanja, uživanja i stress free zone.