Anticelulitni tretmani aparatom

MESOSLIM MEZOTERAPIJA

Program za smanjenje obujma i reduciranje celulita smanjuje debljinu masnog tkiva, stimulira i učvršćuje kožu, smanjuje otekline, odstranjuje toksine te razgrađuje masne čvoriće. Koktel na bazi artičoke i peptida rastapa membranu masnih ćelija potičući detoksikaciju organizma i prirodnu drenažu.

DELUX SHAPE

Uređaj nove generacije za postizanje najboljeg učinka u oblikovanju tijela i zatezanju kože. Koristi 3 tehnologije: ultrazvuk, radiofrekvenciju i vakum. Kombinacijom ovih tehnologija uklanjaju se masne naslage, razbija celulit, zateže i učvršćuje koža te radi limfna drenaža. Poseban aplikator s dvije ultarazvučne glave djeluje na razgradnju celulita, a efekt je vidljiv već nakon prvog tretmana. Tretmanom razbijamo membranu masnih stanica i pomažemo u oslobađanju njihovog sadržaja, kod celulita dolazi do razbijanja vezivnih vlakna što je osnova u razbijanju celulita – te  na taj način provodimo prirodnu bezbolnu liposukciju.

LIPOLASER

Najnovija je tehnika koja umogućuje emulzifikaciju i najtvrđeg masnog tkiva. Radi se o zahvatu kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Masno tkivo se pretvara u masnu emulziju. Lipolaser pruža brz, jednostavan i siguran način smanjivanja masnih naslaga, ali bez ikakvih nuspojava na druga tkiva. Uklanjaju se samo masne stanice, ali ne i “voda” iz našeg tijela, rezultati su brzo vidljivi. Njime postižemo gubitak težine i oblikovanje tijela te pomlađivanje i njegu kože.

Rezultati:

  • Smanjenje masnoće u tijelu, mršavljenje, oblikovanje tijela
  • Učinkovito poboljšanje metabolizma i cirkulacije
  • Smanjenje celulita i narančine kore
  • Poboljšavanje tonusa kože i elasticitet
  • Pomlađivanje kože

MASNE STANICE PRIJE I POSLIJE TRETIRANJA LASEROM:

 lipolaser