Anticelulitni tretmani aparatom

MESOSLIM MEZOTERAPIJA – Program za smanjenje obujma i reduciranje celulita smanjuje debljinu masnog tkiva, stimulira i učvršćuje kožu, smanjuje otekline, odstranjuje toksine te razgrađuje masne čvoriće. Koktel na bazi artičoke i peptida rastapa membranu masnih ćelija potičući detoksikaciju organizma i prirodnu drenažu.

KAVITACIJA – Kavitacija je bezbolni fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” masne stanice, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu i nakon toga uz pomoć drenaže eliminiraju iz tijela. Uz pomoć enzima u krvi, dolazi do njihove diobe na glicerol i više masne kiseline. U takvom obliku odlaze u jetru metaboličkim procesima i razgrađuju se, poput hrane koju svakodnevno unosimo.

LIPOLASER ovo je najnovija tehnika koja umogućuje emulzifikaciju i najtvrđeg masnog tkiva. Radi se o zahvatu kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Masno tkivo se pretvara u masnu emulziju . Lipolaser pruža brz, jednostavan i siguran način smanjivanja masnih naslaga, ali bez ikakvih nuspojava na druga tkiva. Uklanjaju se samo masne stanice, ali ne i “voda” iz našeg tijela, rezultati su brzo vidljivi. Njime postižemo gubitak težine i oblikovanje tijela te pomlađivanje i njegu kože.

Rezultati:

  • Smanjenje masnoće u tijelu, mršavljenje, oblikovanje tijela
  • Učinkovito poboljšanje metabolizma i cirkulacije
  • Smanjenje celulita i narančine kore
  • Poboljšavanje tonusa kože i elasticitet
  • Pomlađivanje kože

MASNE STANICE PRIJE I POSLIJE TRETIRANJA LASEROM:

 lipolaser