Ekstenzije trepavica

Ugradnja ekstenzija trepavica

Postupak u kojem se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ili više ekstenzija. Kao i kod parcijalnih trepavica, duljina ovisi o željama klijentice, a koriste se različite duljine trepavica kako bismo postigli što prirodniji efekt. Umjetne trepavice se nanose uz cijelu duljinu oka. Postupak je potpuno bezbolan, a trajanje tretmana je 60-90 min, ovisno o željenoj gustoći trepavica. Iako je postupak dulji u odnosu na parcijalne trepavice, rezultat je dugotrajniji. Ispadanjem Vaše prirodne trepavice ispast će i umjetna trepavica koja je na nju zaljepljena, što će ovisiti o prirodom vijeku trepavice. Ako su postavljene pravilno i kvalitetno, ekstenzije ne uništavaju prirodne trepavice. Održavanje, odnosno nadopunu ekstenzija, preporučljivo je raditi svaka tri tjedna do mjesec dana.

NJEGA NAKON POSTUPKA

Za čišćenje se koriste lagana bezuljna sredstva kojima nježno prelazimo preko područja trepavica. Bilo kakvi nagli pokreti i pregruba povlačenja kapaka mogli bi dovesti do ispadanja  pa se stoga preporuča korištenje štapića za uši umočenog u sredstvo za čišćenje. Ako ne koristite maskaru, onda će biti dovoljno nježno ispiranje vodom. A ako se ipak odlučite na nanošenje maskare, učinite to samo na vrhovima trepavica, najbolje sa vodootpornom maskarom. Svako jutro nakon umivanja trepavice treba lagano raščešljati četkicom za trepavice.

POSTUPAK SKIDANJA

Za skidanje ekstenzija trepavica potrebno je doći u salon gdje koristimo posebno profesionalno otapalo ljepila za jednostavno uklanjanje trepavica. Postupak traje oko 20 minuta.